Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego
im. J. Rymera - I Wojewody Śląskiego
w Katowicach

  • zdjęcie promujące zawód przetwórca mięsa
  • zdjęcie promujące zawód technik weterynarii
  • zdjęcie promujące zawód piekarz
  • zdjęcie promujące zawód technik technologii żywności
  • zdjęcie promujące zawód cukiernik


Analiza żywności trwa!
Marzec 2021


 

Oznaczyliśmy kwasowość: mąki, pieczywa, mleka, ogórków, papryki… a ile jeszcze przed nami! Miareczkowanie, sączenie, zobojętnianie, oznaczanie gęstości… – nie mają przed nami żadnych tajemnic ;)

 


Galeria zdjęć
Analiza żywności trwa!
Marzec 2021


 
zdjęcie z zajęć w pracowni analizy żywności
zdjęcie z zajęć w pracowni wanalizy żywności
zdjęcie z zajęć w pracowni analizy żywności
zdjęcie z zajęć w pracowni wanalizy żywności
zdjęcie z zajęć w pracowni analizy żywności
zdjęcie z zajęć w pracowni wanalizy żywności
zdjęcie z zajęć w pracowni analizy żywności
zdjęcie z zajęć w pracowni analizy żywności