Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego
im. J. Rymera - I Wojewody Śląskiego
w Katowicach

  • zdjęcie promujące zawód przetwórca mięsa
  • zdjęcie promujące zawód technik weterynarii
  • zdjęcie promujące zawód piekarz
  • zdjęcie promujące zawód technik technologii żywności
  • zdjęcie promujące zawód cukiernik

Projekt "Zawodowcy na topie" realizowany w ramach programu Erasmus+ Akcja 1.Mobilność edukacyjna w sektorze Kształcenie i szkolenia zawodowe. Nr projektu 2022-1-PL01-KA121-VET-000052986

„Zawodowcy na topie”.


OBSERWACJA PRACY REALIZOWANA PRZEZ NAUCZYCIELI PRZEDMIOTÓW ZAWODOWYCH


CZERWIEC - LIPIEC 2023
Wakacje, wakacje . . .


 

A tymczasem nasi nauczyciele przedmiotów zawodowych szkolili się dla Was, drodzy uczniowie, podczas obserwacji pracy w Hiszpanii w ramach projektu "Zawodowcy na topie". Mobilność odbyła się w dniach 27.06.2023 - 05.07.2023. Nauczyciele podpatrzyli wszystkie europejskie nowości z zakresu weterynarii i technologii żywności, by uczyć jeszcze lepiej.

 


Galeria zdjęć
Wakacje, wakacje . . .
CZERWIEC - LIPIEC 2023


 
nauczyciele w zakładzie spożywczym
nauczyciele w zakładzie spożywczym
nauczyciele na tle gabinetu weterynaryjnego
nauczycielka trzyma kota w gabinecie weterynaryjnym