zawody:
technik technologii żywności, technik weterynarii
zawody:
cukiernik, piekarz, przetwórca mięsa
zawód: technik technologii żywności
rekrutacja elektroniczna
12 maja 2025 r. – 23 czerwca 2025 r.
(do godz. 15:00)
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
25 lipca 2025 r. – 31 lipca 2025 r.
27 czerwca 2025 r. – 14 lipca 2025 r.
(do godz. 15:00)
do 16 lipca 2025 r.
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
do 7 sierpnia 2025 r.
17 lipca 2025 r.
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
7 sierpnia 2025 r.
12 maja 2025 r. - 22 lipca 2025 r.
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
25 lipca 2025 r. - 12 sierpnia 2025 r.
17 lipca 2025 r. - 22 lipca 2025 r. do godz. 15:00
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
7 sierpnia 2025 r. - 13 sierpnia 2025 r. o godz. 15:00
23 lipca 2025 r. do godz. 14.00
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
14 sierpnia 2025 r. godz. 14.00
do 28 lipca 2025 r.
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
20 sierpnia 2025 r.
3 dni od dnia wystąpienia o sporządzenie uzasadnienia odmowy przyjęcia.
3 dni od dnia otrzymania uzasadnienia odmowy przyjęcia.
3 dni od dnia złożenia odwołania do dyrektora ZSPS
telefonicznie (032) 256-94-69 lub osobiście w sekretariacie szkoły w godz. 8.00 – 15.00