zawody:
technik technologii żywności, technik weterynarii
zawody:
cukiernik, piekarz, przetwórca mięsa
zawód: technik technologii żywności
rekrutacja elektroniczna
13 maja 2024 r. – 17 czerwca 2024 r.
(godz. 15:00)
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
22 lipca 2024 r. – 25 lipca 2024 r.
21 czerwca 2024 r. – 5 lipca 2024 r.
sekretariat szkoły, godz. 8:00 –15:00
do 11 lipca 2024 r.
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
do 1 sierpnia 2024 r.
12 lipca 2024 r.
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
2 sierpnia 2024 r.
13 maja 2024 r. - 16 lipca 2024 r.
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
22 lipca 2024 r. - 6 sierpnia 2024 r.
12 lipca 2024 r. - 18 lipca 2024 r. godz. 15:00
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
2 sierpnia 2024 r. - 8 sierpnia 2024 r.
19 lipca 2024 r. do godz. 14.00
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
9 sierpnia 2024 r. godz. 14.00
do 23 lipca 2024 r.
postępowanie uzupełniające
(w przypadku wolnych miejsc)
14 sierpnia 2024 r.
3 dni od dnia wystąpienia o sporządzenie uzasadnienia odmowy przyjęcia.
3 dni od dnia otrzymania uzasadnienia odmowy przyjęcia.
3 dni od dnia złożenia odwołania do dyrektora ZSPS
telefonicznie (032) 256-94-69 lub osobiście w sekretariacie szkoły w godz. 8.00 – 15.00